Wednesday, June 10, 2009

Terima kasih semua~!

salam

aku nk ucap terima kasih kpd org yg dh byk tlg aku sepanjang semester lepas:

tq Ayah for always being my great motivator
tq Ibu for always concern about me
tq Fikri sbb rajin amik aku kt upm ble aku mls nk naik bas sbb brg byk!
tq Anip jd rakan gaduh!haha
tq Azi jd pendengar yg baik
tq Masitah jd penasihat cinta dan kehidupan ni
tq Yati yg slalu jd CIKGU aku
tq Azie slalu share2 cerita
tq Aida kte slalu motivate each other
tq Mai slalu buat kecoh
tq Syila slalu potastat kan nota lecture
tq Syamil slalu buat kami gelak
tq Muin yg ske buat lawak ntah hape2
tq Shafiq discuss bout marketing b4 final aritu
tq Din jd partner yg baik spnjang jd MTM
tq Uzair sudi terima jd eks program utk ICED
tq Deeya sudi terima jd eks program utk ICED
tq Kak Intan anta farah g urut masa kaki terseliuh
tq Kak Fit yg rajin contact2 farah
tq Suri yg slalu care psl kwn2nya esp masa kaki aku terseliuh
tq Kecik, kisah kau dan aku buat kte jd pompuan gagah!haha
tq Ika sudi terima jd AJK penajaan utk OPKIM
tq Aidil, perangai ko buat aku berfikir
tq Zulman slalu kutuk2 aku
tq Nabil yg rajin blnje kami air tin ble study grup kimia
tq Liwa slalu share prob awek2 ko. haha
tq Ucu slalu care psl farah
tq Dr Taufiq bg kami gred yg baik2 wlupn kami kdg2 skip kelas dan buat muka blur dlm kelas
tq En Dani, buat telinga sy jd lbh alert ble dgr lecture
tq Prof Fatimah buat kami jd lbh bertanggungjwb buat assignment
tq Prof Awadz ajar psl getah n kelapa sawit dgn best sekali
tq Dr Choo slalu buat lawak ngarot dlm kelas
tq Prof Ghazali sntiasa buka kuota utk daftar subjek
tq Bilal nasihat aku ble aku down
tq Azuan tgk kan plug moto aku
tq Keon slalu cte hal politik negara
tq Apis panda slalu kenekan aku
tq Harith yg kdg2 blnje kami

dan kpd semua lah.. x larat nk taip semua kt cni.. okeh! terima kasih!! ;)



4 comments:

awalliwauddin said...

salam... oits.. ko ni... ayat...
tq la sgt...
kantoi la aku ni penah banyk awek..
but.. i'm not a playboy...hehehe.. i di playgirlkan... hahahaha

Farah Adila said...

liwau: haha, aku tau ko bkn palyboy. dun worry! i kenal ko.

Mr. U said...

Welcome2.. xde hal r cik 'pemantau'.. =3

Farah Adila said...

mr U: sejak ble aku jd pemantau?? heh! ;)