Wednesday, November 11, 2009

kehidupan sepanjang sem 5

salam

pejam celik dah abis dah pun sem 5. macam2 suka duka aku tempuh sepanjang sem ni. yang paling best, ikatan antara kosmate makin rapat. macam2 aktiviti kitorang buat sama2. paling best mesti la bab2 berdekah. hahaha..

pergi buka puasa ramai2, hangout ramai2, sambut birthday yati, mai, syahid dgn bermain tepung. sambut birthday fendi tanpa main kotor2 sebab upm xda air time tu dan mcm2 lagi. haha..pastu pergi beraya sakan. sampai rumah acik arif & nabil kat seremban dan nilai pun kami redah.

dalam kita bergembira, kadang2 ada gak episod duka. tapi semua tu lumrah kehidupan. pengajaran buat masa hadapan. ye x? hmm.. apa lagi nak diceritakan???

assignments yang menimbun sepanjang sem 5. sampai kebanyakan antara kami dah kebal dgn presentation. rasa cuak tu makin lama makin kurang. kalau kena smash dgn lecturer atau budak2 ni dok tanya soalan merapu, mula la gelabah x tentu pasal. hua3..

ok2, malas nk bebel panjang2, jom layan gambar.

3 comments:

♥ p a n y ♥ said...

bestnye smbut bday :P

miss my freeeenn

Farah Adila said...

pany: mmg best. penat aku main lari2 elak dr kne tepung mlm2 buta.

faRHaNa Ma'MoN said...

haha... ingatkan kat fb je main tanam2... harvest2 ni... bagus... praktikkan teori y di plajari kat fb... haha... just kidding... saje nk nyibuk kat cni...