Thursday, September 9, 2010

Duyun2! SHRMZB! :)

Salam


Wah2.. dah nak raya kan? Terasa cepat sangat masa berlalu. Ibadah yang dilakukan terasa amatlah ciput. Entah lah. Berharap akan lebih baik untuk hari-hari mendatang. Amin.


Tadi kami ke BP mall. MasyaAllah ramainya orang! Berduyun2 shopping. Mungkin kerana harganya yang murah dan agak berpatutan. Sempat la sebat satu dress murah dan cardigan murah. J tengok kasut, macam x bernafsu sangat. Pasal kasut dah banyak kat rumah. Wedges masa pegi dinner aritu baru sekali pakai. So, pakai je lah apa yang ada. Tak baik membazir ye rakan2. Cuma, Cuma dan Cuma, sangat geram dengan handbag. Lagipun sekarang tengah usha handbag yang size besau2. Senang aku nak sumbat segala macam harta karun. Hehe. Actually tadi kalau ayah nak stay lama lagi, memang aku pulun cari sampai dapat. Tapi xpe, esok aku nak cari gak. Cari yang murah punya. Murah dan berkualiti lagi selesa lalu puas hati! Peace bebeh!


Esok mesti korang2 semua akan berhempas pulas bersihkan rumah. Bagi rumah nampak cantik dan bersih. Ye x? mana yang pemalas, confirm kena sergah dengan mak bapak masing2. Keh2..


Dan.. aku juga mahu mengucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN buat semua yang baca blog picisan nih. Merapu je lebih kan. Eh sukati la. Eheh. Ok2, mintak maaf kepada anda2 jika tulisan aku nih ada buat anda terasa. Mana yang rumah dekat Batu Pahat ke, Kluang ke, atau mana la, jemput la datang rumah chek. Okeh 0-0! Take care people! J

4 comments:

epol said...

maaf zahir ye cik farah..salah silap harap diampun..kui3

**handbag size besau bukan cam makcik2 ke? :p

faRahAdILa said...

epol: selamat hari rye jugak. suda ampunkan dh dosa2 en epol. mntk maap gk la ye. hehe..
eh bukan lar. cri size besau yg x mcm makcik2. haha.. sng nk sumbat harta karun. keh2

♥ p a A n i ♥ said...

farah!!
selamat hari raye ye!!
maaf zahir batin :P

faRahAdILa said...

pani: slmt ari raya!! maaf zahir batin yop! hehe