Friday, March 23, 2012

randomly talk ;)

Assalamualaikum.

lama sudah x mempraktikkan penulisan di blog. eceh. banyak benda berlaku. ye, hari2 pun ada benda baru. hari2 yang kian mencabar. sekarang masih dlm progress menyiapkan chapter 1 yang masih belum sudah. :( please Allah give me strength. Khamis lepas warga IPSAS menghadiri bengkel Microsoft Excel 2010. YUp, memang betul apa Dr cakap. x sambung study, kita x tahu dan mungkin x nak ambil tahu pengetahuan mengenai Microsoft Excel yg sememangnya memudahkan kita. cewahh~

so far, hidup masih boleh di handle. alhamdulillah. always pray for that.

hari ini, pulang ke BP yang dicintai. hikhik. dan hari ni juga sekali lagi aku mengimbau kenangan waktu 1st semester dahulu. ambil bus ke komuter serdang. lalu ambil komuter ke tbs. bezanya dahulu, aku perlu ambil lrt untuk ke plaza rakyat. kini semuanya mudah. tempat canggih. sekarang jgak, x pernah kisah jadi lone ranger. sebenarnya x pernah kisah pun jadi lone ranger sejak keje dgn rimau dulu. haha. dah terbiass. makan megi hot cup kt meja bulat 7eleven sensorang. ah apa aku kisah. aku lapar. sebelum bus gerak baik aku makan kejap. megi pun megi lah. habis megi berdesup ke platform. bus 2 tingkat. 2nd time naik bus double decker. jakun? biasa2 je. yang aku tau, aku mau tidur. kroohhh2 dr tol sg besi sampai exit pagoh. syiok ah. budak cina sebelah aku terlentok2. gasak kau lah. asal kau x lentok kt bahu aku sudah. nasib baik ayaq liuq x meleleh. kahkah.

aishh apa lagi eh?
rabu lepas jgak ada small gathering bspt 2007/2010. rindunyaaa! yekkk. hahaha. tapi kalau ramai2 pegi vacation ke apa ke msti lagi best kan? ehh kemain nak vacation bagai. masa pun limited je rasa. kdg2 x sedar dah jumaat semula. huuu~

ok lah, meh2 tgk gambar.

bukan bday girl yeah.

bday girl in advance. poyo weii. bday aku 27hb bukan 21hb. ades~ papepun tq korangg!

bspt yg best selalu!! hikhik

4 comments:

Cik tikah said...

sedapnya dpt makan kek!

faRahAdILa said...

Ehee mmg sedap!

Harith Z. said...

sorry to say, but kek tu mmg xsedap. sedap lagi tgk muke kawan senyum dan gelak ketawa.

faRahAdILa said...

harith: bukan aku yg beli. raidah yg beli. ko ckp kt dia. eh tp aku rasa ok je. ko tu lidah cerewet. hahah.. dan sudah tentu tgk kwn2 happy gelak ketawa lbh buat kte happy. ;)