Friday, February 13, 2009

hectic life...

salam...

sejak akhir2 ni, kehidupan aku semakin pack. sgt amat byk bnde perlu disetelkan.

hari kamis lepas, 2x aku terlajak tdo. 1st, kelas kul 8 pg, yati cl, bru aku sedar. tym tu dh kul 7.55 pg kalo x silap. pastu kelas kul 5 ptg. skali lg aku terlajak tdo. kul 5 bru aku sedar. so hari kamis dlm sejarah, 2x aku terlajak tdo. mungkin sbb rabu mlm kamis tu, aku meeting smpai kul 2 pagi. pastu dgn mcm2 hal yg menyesakkan kepala, bwt aku amat letih. tp alhamdulillah, walaupun lambat bangun, aku masih ada kekuatan untuk ke kelas krn itu TANGGUNGJAWAB aku yg pertama sbg seorang pelajar.

tadi lepas lab kimia, aku balik tdo lg. sbb kepala aku cm agk sakit. mebi x cukup tdo. sy perlukan tdo yg cukup!! huhu.. tbe2 aku dgr suara suri bertandang ke bilik aku. aku tau die nk ke pasar malam dgn azi. den aku pn bangun ditambah lg dgn mulut suri yg bising suruh aku bangun.

at last, suri x jd g pasar malam sbb die ade training bola tampar. so aku dan azi je la yg pergi. aku berniat ke pasar mlm bkn ape.. sekadar untuk aku menghilangkan rasa tertekan dan sesak apabila duduk di dalam bilik. itu bukan aku! aku tidak suka duduk terperuk.

beli punya beli, adela 2 rangka ayam yang dikirim oleh suri, nasi lemak, kuih putu piring, dan kebab. itu saja rasanya. smpai kolej lebih kurang jam 7.15 ptg. mlm ni ade lg meeting ICED jam 9 mlm. plan asal nk join azi g tgk nasyid kt kosass, nmpknye niat tu terpaksa dibatalkan. aih.. sedihnye.. eh, knp lak nk sedih??hurm... =p

6 comments:

epol said...

sibuk betol anda yek..hehehe

yIpPie fAraH said...

huhu.. apekan daya ku..
cool je la.. ='(

mahsuri said...

farah, ko missing something..ko luper nk statekan "suara suri yg merdu"...hahahha

yIpPie fAraH said...

merdu ke??? plz~~ haha

Pinky Princess said...

org2 mcm ko dan aku mmg xbole disalahkan klau terlajak tdo..haha~

yIpPie fAraH said...

hahaha.. btl tu dya~!