Thursday, March 26, 2009

adakah saya sombong???

hurm.. ya.. now im always heard people saying that im 'sombong'. yakah? esp boys.. tp girls x pulak kata.. erm, esp boys from my course~ aih...

actually, aku tidak sombong jauh sekali berlagak.. huhu~ kalo x caye, tanya la mereka2 yang lebih mengenali aku.. if terserempak kt mane2 pn, mmg sudah jadi kebiasaan, aku akn tegur org tu.. kalo mmg knl, kdg2 aku jerit nama die dan blh bwt forum sekejap walupun kt tepi longkang..haha~ ops~!

erm.. to THEM, perangai kita masing2 berbeza, so x payah la nk judge org tu mcm ni, org ni mcm ni.. kawan je dgn sume org. kalo rase nk tego, tegur je la.. no need to shy.. tp dlu, aku penah tegur satu mamat ni sbb aku knl la jugak.. tapi die bwt dunno je.. aih, bengang gk aku.. buat2 x kenal plak~ lantak ko la.. pape pun, enjoy ur life.. dun simply judge about other ppl without knowing her/him closely.

IM NOT AS WHAT U ALL SAY..

-the end-

3 comments:

eppygurl said...

hell no!
ko xsombong, ok.
sape yg ckp tu??
sng ati je..
ahaks. hehe
ko mmg kecohh.
dlu kalo jmpe tgh jln. trus terjah.
walopon bilik sblh bilik aku.
mcm la setahun xjmpe. wakakka

Farah Adila said...

haha.. tu tandanya aku sentiasa merinduimu wahai paani..eh ko pn same, lg2 cik zaza.. 1 kmpk blh dgr suara kome tau~! hahahaha..
ntah ler.. ade la mereka2 tu..
aku pn x paham~ x knl aku btl2, lg mau kata cmtu.. huhu

Aku wanita said...

farah adila yg aku knal mmg x sombong.. mmg best ar dpt kwn ngan ko..

1st impression mmg slalunye x tepat.. so klau korg kat luar sna nk knal farah ni cmne sbnrnye, pe kate korg yg tegur farah dulu... for sure bole get along ngan farah..