Friday, March 27, 2009

A girl was born~!

27 Mac 1988, seorang bayi perempuan telah dilahirkan dan diberi nama Farah Adila. Dia adalah insan pertama yang dilahirkan di dalam keluarganya atau lebih tepat lagi sebagai anak pertama. kelahirannya pada jam 1.20 pagi sewaktu org lain sedang nyenyak tidur.

THANX to everyone 4 wishing me happy birthday. im already 21st years old. im glad to have friends like all of u..

semalam my gang (yati, syila, azie, aida, mai) bwt surprise dgn kedatangan kek ke bilik aku. kek yg sgt best+sedap. pandai korang pilih kek ye.. =) seminggu lalu juga, MTM yang lahir pada bulan Mac juga telah disambut iaitu seramai 6 orang.. tym tu mmg aku kne tepung. tp nasib baik tepung je.. huhu..

papepun, aku mesti terima kasih kt IBU sebab ibu yang lahirkan aku ke dunia ni. aku pernah dengar 1 syarahan ni, die kata... 'bila hari jadi kita, org yg plg kte kne terima kasih adalah ibu sbb ibulah yg lahirkan kita ke dunia ni'

lastly, syukur kepada Allah n thanx again to everyone. dan aku harap aku semakin matang dalam menepuh liku-liku kehidupan ini. may God bless all of us.. amin~

2 comments:

eppygurl said...

farahhhhhhh
huhuhu
epi bdayy!

Farah Adila said...

huhu.. tq paani~!