Saturday, June 27, 2009

Transformers 2???

salam

semalam, g tgk transformers wif tikot, ijat, yana. tikot!!! long time no c~ haha.. ijat, x yah ckp. ddk kt kolej 14 je. berjiran blok dgn aku. tp bkn slalu pun jumpe. yana, dh jumpe aritu. hehe!

berbalik kpd movie transformers, bg aku xde la best sgt sbb aku x minat sgt cte robot2 nih. ramai yg kata x sabar nk tgk, best gle, mmg syok, tp aku xde feel sgt ble tgk movie ni. papepun, aku leh kate yg movie ni smart. cuma movie ni x bpe masuk dgn jiwa aku. ;) panggung tu plak sejuk gabannn~ nk terkucil rsenye. asik menghitung masa ble la nk abis movie ni. lame gle.. 2 jam setengah! adoyai~ yana plak duk tanya mcm2 kt aku. pertanyaan yg out of the transformers! haha.. layan je lah.. kuar wayang, ijat cri toilet, sbb mmg dh x tahannn~ haha..

bosan sbb kt square one xde tempat best nk lepak. then g r Old Town kt bp mall.. minum2, gosip2, cte bdk2 yg dh nk bertunang. awal kan diorng nk bertunang? den kawin! hoho.. papepun, semoga jodoh anda berkekalan. aminn...


p/s: cuti dh nk abis, gud luck utk korang~ semoga terus sukses! ;)

13 comments:

NoRaZAM_GaDeSsA™ said...

hehe...
lepas tngok kat wayang...
donlot cetak rompak pakai streamyx...
jom streamyx!! kui3...

cluelessbaby said...

sapa da tunang?
awalnya!

Farah Adila said...

azam: x best r cte tu. bosan~

fila: ade bdk sains 2 or 3. x sure, tp ade la 2,3 org. yg dh kawin pn ade. haha..

✖₪ F A R H A N I ₪✖ said...

hohoho. aku pon ngak minat robot sihhh auwwwww

aWaLLiWauDDin said...

huhu.. mmg xbest pun kot.. walaupun xtgk.. ctr2 mcm 2 fantasi yg klu realiti akn merosakkan manusia, dan dunia.. anda sume kene syg dunia ni... ptt kene band je movie2 yg merosakkan alam nie.. hehehe..

Farah Adila said...

pani: same la kte~ heee

liwau: x leh kate gtu, tu hak manusia. x perlu band selagi x rosak kan minda manusia dan dunia ni. sesekali manusia juga perlukan fantasi.

naqiubex said...

akhirnya ada juga yang setuju dgn saya bahawa cerita itu kurang best.. haha

Farah Adila said...

naqib: ha'ah x best mane pun. igtkan most boys minat cte tu.. huhu

aWaLLiWauDDin said...

hehe.. cume klu ade pluang mungkin aku leh bg the arrival (50series)..
rncngn yahudi dr dulu sehingga skang dn shngga akn dtg... ade kaitan dgn komen aku sebelum ni tu..hehehehe

Juliet said...

yup. citer ni tak menarik sangat la. (padahal tak tengok lagi)
=P

Mr. U said...

Adoi.. tgh bace2 entri ni.. ttibe de word 'tkucil'.. spoil tol.. hehe

DilOt said...

xbest ke,,,

rmi yg bising xdpt tgk muvi ni...sbb xbook tket awal2...

aku xtgk lgpun..tgk cetak rompak je la gamaknye nnt...

jgn report...keh3x..

Farah Adila said...

liwa: iye lah

juliet: x bpe menarik la

mr U: awat? tym bce, ko nk terkucil ke? kah3

Dilot: bg aku, x bpe la sbb x masuk dgn jiwa aku kot! hehe