Wednesday, August 19, 2009

finishing school

salam

lame x update. rindu. mcm2 hal perkara sepanjang aku tinggalkan blog utk sementara waktu.

ceria. gembira. girang
duka. sedih. pedih
emosi bersilih ganti


last weekend, aku spend sabtu dan ahad semata mata utk finishing school. wah aku kembali ke sekolah. wut a very nice moments when i was a student in that girl's school. ok2, since we are the final year students, we have to attend that finishing school. mengantuk, tp redha je la kan. nasib baik fasi pandai melawak, geng2 bspt pun ramai kt grup tu. sabtu mlm, bspt boys n girls, mkn rmai2. celebrate belated birthday apis panda dan becoming birthday shafiq. mereka terharu. dan anda berdua nmpk sweet kerana melakonkan aksi2 yg sweet gtu. hak3.. wek!

minggu ni mcm biasa. still lots of assignments and presentation to be done. oh, hujung batas pokok jagung tu dh mcm sawah. hari isnin ponteng kelas ppt 4202 yg pukul 5-7 ptg tu sbb nk g tgk jagung tercinta. pegi buat saliran dgn syila. abis bau lumpur sume. balik ladang, redah hujan. nasib baik kt ladang 10 tu je. merempit la meredah hujan.

heh bdk2 BSPT, mcm2 gosip melanda skrg nih. sengal, lawak pn ade. shafiq, apis kosas, lakonan anda menarik. next tym boleh pegi audition anak wayang. kpd yg demam, jaga kesihatan. jgn sebarkan wabak tersebut. everything will be fine. h1n1, bila nk stop? makin kritikal ke?

okeh, selamat berpuasa kawan2. sabtu ni dah stat puasa.

tata~

1 comment:

aWaLLiWauDDin said...

balik ke sekola? skola mane? hehe.. selamat berpose yer...