Sunday, August 2, 2009

KAMU part 1

salam

aku nak ucap terima kasih banyak2 dekat kau. aku tau kau dah banyak berkorban. nasib baik kau accept jawatan tu kan? kalau x, aku yang merana. aku bukan kejam, aku x berniat pun melakukan kekejaman ke atas kau. aku reject post tu atas banyak sebab. aku tau kau pun faham kan? walau aku selindung macam mana pun, kau masih boleh faham isi hati aku kan? kadang2 aku tengok kau stress, wujud bersalah dalam diri ni. tapi aku x boleh buat apa. aku x sebijak kau, aku tahu setakat mana kemampuan aku. sekarang, aku fikir keputusan yang aku buat dulu adalah tepat. maaf andai kau terbeban.

aku juga tahu kau caring kat kawan2 kau. bukan semua orang boleh jadi caring macam kau. kau risau kalau kawan2 kau hilang tiba2. aku tahu bukan niat kau utk busy body. kau buat mcm tu kerana kau adalah engkau. kadang2 aku rasa kau mcm seorang emak yang sentiasa memerhati perangai anak2nya. kadang2 terluah juga apa yang ada dalam hati kau kat aku. dalam hati pernah berkata, kau matang dari usia sebenar.

maaf kalau aku suka conquer katil. aku dah pesan, kalau nak tido, kejut aku, suruh aku anjak ke tepi sikit, tapi kau x kejut. kau x sampai hati nak kejut aku tidur kan? hehe.. apa2 pun, terima kasih kerana menyayangi kawan2 kau. walau aku x rapat sangat dengan kau, tapi aku boleh lihat, aku boleh nampak, hati kau ikhlas. kawan2 kau pasti berkata, " tak rugi kami jadi kawan kau".

3 comments:

p a n y said...

huhu sape kwn dikau ni?
baekknye diee

Mr. U said...

?????? Adkh tekaanku benar..

Farah Adila said...

pany: haha, ko nk kwn dgn die x?

mr U: sapekah tekaan mu itu? ssshhh.. hehe