Saturday, December 26, 2009

happy birthday ayah!

salam

27 Dec, happy 53th birthday to my beloved Ayah.
semoga panjang umur dan murah rezeki.
thanx 4 everything.
ayah memang best! sebab x kedekot! ngeh3.. (tp akan kedekot apabila perlu)

masa aku kecik2 dulu, selalu kena rotan dgn ayah. sebab aku nakal. suka melawan. tapi bila turn adik aku yg last, dah jarang benar kena rotan. mebi sebab ayah dah makin tua. hehe..

bila aku fikir2 balik, bagus la ayah rotan aku dulu. kalau x rotan, ntah2 aku lagi nakal. tapi ayah x pernah libas aku mcm cikgu mazlan buat kat aku dan kawan2 dulu. kitorang main kejar2 lepas solat asar je, tu pun kne libas kat tapak tangan. sakit sgttt!! xpe2, tu semua buat aku gelak sorang2 bila teringat zaman kanak2. betapa degilnya aku.

to Ayah,
u are the best father ever. we love u ayah. may Allah bless u.

(harap maklum, aku dah kurang bermain dgn ayat jiwang. adakah ini gara2 aku baca novel hlovate yg penuh dgn kata2 sempoi lg best tuh??heee)

5 comments:

epol said...

eppi bday papa..ngeh3

♥ p a n y ♥ said...

hepi bday pkcik!!

aWaLLiWauDDin said...

epy bday to ayah ko..!! moga2 terus sukses!!!

naqiubex said...

lama tak singgah.. rindu pulak..
happy birthday to your father too..

Farah Adila said...

haha.. thanx everyone! ;)))