Thursday, December 31, 2009

New year~~!

salam

hari ni 31 disember 2009. esok 1 januari 2010. cepat betul masa berlalu. xda apa aku nak cakap dan xda idea nak bebel panjang2. cumanya sekarang, aku rasa malas nak pegi meeting iced malam ni. aku rasa jawatan aku tu xda pape pun. rasa nak resign. kalau aku xda pun xpe. saudara pengarah, boleh x kalo aku resign? aku x kisah nak band aku ke jadah hape. tapi siyes, aku dah tawar hati. mungkin sebab aku dah bebas dari segala bebanan hal kolej, dan sekarang aku kena serabutkan fikiran dgn assignment yg macam2 memandangkan aku dah sem 6. aku nak spend masa dgn kawan2 aku esp my kosmate. huh! payah! aku xtahu nak cakap apa dah..

apa2 pun, semoga tahun baru (2010) membawa seribu rahmat kepada kita semua. nak cakap pasal azam, x tahu nak kata apa. bagi aku, setiap hari adalah hari yg baru. okeh, tu je. gud luck to everyone.

may Allah bless. bye~~!

2 comments:

♥ p a n y ♥ said...

slmt thun baru my fwen!!!

Farah Adila said...

slmt thn bru pani!