Friday, January 8, 2010

throw it all out~~

salam

its all about life!

FRIENDS

what friends for? kau sayang kawan2 kau? kau care x kat kawan2 kau?
kalau kau duduk jauh dari family, confirm kau inginkan perhatian dari kawan2 kau. kau akan rasa kawan2 sangat penting untuk hidup kau.

tapi apa kau rasa kalau kawan2 kau lupakan kau? kau sedih? kau bengang? speechless! may be kau akan jawab, lantak ah! ada aku kesah?? atau kau akan kecewa dengan perangai kawan kau yang x menghargai kau tu.


LIFE

umur kian menginjak dewasa?? bila nak matang? membesar sudah, nak matang? bila? mungkin hampir untuk ke arah matang walaupun tidak sepenuhnya.

kenapa kau sedih? sometimes with no reasons at all. fikiran berserabut, perasaan tak terkawal, unstable emotion? all in one. sweet and bitter in the same pot! dada penuh sesak.

speechless! throw it! u will feel better! mencarut la kau kalau itu yang kau mahu. keadaan akan berubah. kita semua sedang membesar. a girl yet to be a woman. and a boy yet to be a man!

live your life!

don't u dare to trouble the trouble if u don't want the trouble to trouble u.

may Allah bless.

3 comments:

♥ p a n y ♥ said...

waaa. kenape ni?
hihi

Anonymous said...

what happen babe..??

Farah Adila said...

pany: xde pape ah. rumate aku suh tulis, aku tulis ape yg aku rse nk tulis. ngeh3..

anonymous: sape ek? em.. nothin' la.. im ok! ;))