Monday, March 22, 2010

VERSUS

salam

ohh.. final hrt3001 telah diawalkan. dan kami telah lepas azab tersebut. azab lain pula bakal menanti. presentation for small business subject. argghhh..

korang dah pergi ke pesta buku antarabangsa kat PWTC? ha.. bagi peminat2 buku, mesti masing2 berkobar-kobar nak pergi sana sebab harga buku murah!!! aku juga akan pergi ke sana. ahad lepas roomate aku pergi sana dgn bf dia, dan aku sempat kirim VERSUS by HLOVATE!! yes!! aku dapat! aku dengar VERSUS ni kira limited edition jugak, keluar kat market bulan april nanti. yang keluar pada bulan mac ni special utk pengunjung2 book fair je.

aku sudah mula adict dengan novel2 hlovate! hlovate, u are best writer ever. ayat memang sempoi dan sarat dengan nasihat mengenai kehidupan. sesuai dengan jiwa aku dan mungkin juga mereka yang seusia aku.

ni dia VERSUS,


sangat happy bila dapat novel ni. bila dah addict, kita akan jadi excited bila dapat. ye x? haha.. macam addict hape je kan?

bagi korang yang minat novel, try la baca novel2 hlovate. memang best! ;)))

2 comments:

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

in english ke?

aku lemah tol hahaha

faRahAdILa said...

nope.bm la pany..best2..