Monday, May 17, 2010

KAMU


R.I.N.D.U-M.I.S.S

Kamu2 di 405, the very good listener. aku akan rindu. seronok share cerita dengan kamu. kamu memang understanding. terlalu banyak yang kita kongsikan. kalau rasa nak cerita apa2, mesti cari korang. x sabar nak balik bilik. nak cerita. kalau cerita tu lucu, x sabar nak gelak kuat2 kat 405. kalau sedih, malu nak nangis. tapi bak kata orang, spill it out. kalau tension assignments, test, exam, pergi lepak makan char kuew tiau kat Maulana. x pun, pergi joging kat Bukit Ekspo sambil usha abang hensem, x pun lepak2 tengok movie, makan dan makan.

Kamu, banyak skandal kan? kami panggil skandal kamu tu A. A dah tua dan matang. kamu pun matang walaupun kamu muda setahun dari saya. seronok sembang dengan kamu. tapi kamu selalu busy, susah nak sembang kencang macam dulu. yela, puteri UMNO la katakan.

Kamu, geng berENAM. macam2 konflik timbul sepanjang kita berkawan. tapi kita tetap kawan kan? kita gaduh, tapi tetap cool, tetap bertegur, lama2 akan OK sendiri.

Kamu, orang paling open minded yang aku jumpa dalam BSPT. nampak x matang, tapi sebenarnya kamu dah matang. macam2 kamu tahu. mungkin sebab kamu dah lalui semua tu. cuma satu kelemahan, kamu memang blur! adeh...

Kamu, dulu kita x rapat langsung. dah sem 4 baru kita rapat. masa nak exam, kamu xda pen, saya bagi kamu pen sebatang. suruh simpan baik2. pastu kita sama2 suka makan kek dekat Secret Recipe. kamu pun selalu share macam2 cerita dengan saya. tapi kadang2 kamu sensitif. apa-apa pun, best kawan dengan kamu.

Kamu, kita pun baru je rapat. mula2 selalu bengang each other kan? at last kita end up dengan baik. banyak belajar dari kamu. thanx a lot.

Kamu dan kamu semua, MISS.

2 comments:

azi sweet said...

kompius ngan kamu yg last n kamu yg second last..explanation plezz?hehe

farah said...

nti ye kak. i dpt on9 kt rumah, i story dgn u. kah3