Sunday, May 30, 2010

Award dari Syamil



Salam

Sudah lama blog ini dibiarkan bersawang. Terima kasih Syamil kerana sudi bagi kat aku award ni. Tapi.. pemberian award ni macam ada perangkap. Hehe.. ok abaikan. Okeh, ini dia award yang diberi oleh Syamil.


Nampaknya blog Syamil juga semakin power dan semakin aktif berblog. Tahniah!

Dah dapat award, kena jawab solan la pulak.

1) Copy award nie kat blog korank.

Dah, sudah copy.

2) wat ucapan korang kpd pmberi award dan perasaan korank.

Terima kasih ye Syamil. Nama aku paling atas dalam senarai penerima. Haha.. terima kasih banyak2.


3) jawab soalan2 tag nie;

1. Ape yang bermain di fikiran anda sekarang

Interview esok? Entah apa jadi.

2. Apakah nama samaran korang

Farah, Adi, Dila. Macam2 nama orang panggil kan? Tapi paling common, Farah la.

3. Berikan 3 orang yang anda sayang

  1. Family
  2. Kawan-kawan
  3. Kamu yang sedang membaca. hehe

4. Panggilan untuk si dia

Siapakah si dia? Ntah, masih kawan.

5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa

X kisah, as long as it is sweet! Murah ke mahal ke belakang cerita.

6. Blog mana yang korang suke visit n yang leh aku follow gak

Blog anda Syamil. blog kawan-kawan. Blog mereka yang sudah menarik perhatian saya untuk saya follow.blog Perempuan Jomblo, Zackzukhairi, GSP, Lily Haslina Nasir, dan ramai lagi.

7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda

Ni yang malas ni...

  1. Aida
  2. Raidah
  3. Siapa2 sahaja yang mahu. Malas nak tag2 neh.

2 comments:

En iLham said...

haha
terima kasih sebab sudi terima award dr aku
hehe
lain kali aku tag ko lagi

faRahAdILa said...

no prob la syamil! ;) len kali aku tag ko jugak