Wednesday, October 27, 2010

get well soon teacher

salam


To my dearest teacher,
Get well soon teacher. We always pray for your health. InsyaAllah everything will be fine.

hari-hari pergi kerja, otak rasa tepu. tapi bila ingat apa yang ayah cakap, kembali semangat balik. staf2 lain pun ok. ohh ye, im the youngest. yang lain, makcik2, pakcik2, akak2. abang2? xde. kesian x dapat nak cuci mata. haha.. apa yang best, aku dapat ilmu pasal kehidupan. diorang suka share pasal perit maung hidup ni. aku yang muda ni, dengar lah. bagus jugak kan, at least ada jugak insan nak share pahit manis kehidupan nih. lain dari tuh, mereka lucu. pakcik2 suka membahan. dasat ah pakcik. umur lebih kurang mak bapak aku sendiri. part2 membahan, pakcik2 memang tiptop. mula2 aku tengok je pakcik2 tu membahan akak2 di situ, dan lama2 aku juga turut dibahan. peh..

ok dah. tu je..

p/s: aku g lawat teacher, aku rasa teacher macam mak sendiri. lepas tu aku rasa nak nangis, dan aku rindu ibu.


4 comments:

Aida Ismail said...

ticer sakit ape?

faRahAdILa said...

heart problem. kne operation utk replace pacemaker baru. huhu..

norlilasamad said...

Thank you so much for spending your time with me and my girls at Serdang Hospital, Farah... I know you have had a busy and tiring day, but Alhamdulillah your presence had really cheered up my day...
As the days, weeks, months and year goes by, I have improved a lot.. Will be going there again next Thursday to get my heart a thorough check-up and spend the night in the ward. Hope that everything will be ok.. Please pray for my good health, ok...

faRahAdILa said...

teacher: thank you for reading my entry here. :) insyaAllah i will always pray for ur good health. hopefully everything will be ok. take care teacher. :)