Monday, December 6, 2010

Salam Maalhijrah

Salam


Sudah lama tidak berupdate. Tuan empunya blog baru nak sembuh dari demam. Lately ni hidup macam pack. Sabtu lepas pergi Segamat, kenduri kawin Kak Sela. Jauh nya rasa. Huhu. Entah, mungkin x biasa ikot jalan kampung. Selalunya kalau balik Batu Pahat, memang ikot highway manjang. Hampir 20 orang ke kenduri kawin Kak Sela. Kebetulan pada hari tu, hujan sepanjang hari. Hujan rahmat.

sebahagian dari geng BSPT yang hadir pada hari tersebut.

Nak maghrib baru sampai Serdang. Penat jangan cakaplah. Sudahlah badan tidak sihat, selsema batuk melanda. Apalah nasib. Ujian dari Tuhan. Sudah ke klinik, dan dapat mc. Tapi bos pulak membebel. Adeh, betul la apa yang mereka cakap sebelum ni. Lantak ah. Aku x kisah. After 6 months, aku boleh blah. Aku x kisah sebab tu bukan field aku. Bukan minat aku 100%. Mungkin sebagai langkah permulaan dan landasan untuk aku terus melangkah dalam dunia pekerjaan. Damn! Kerja memang bosan. Aku rindu gilaaaaaaa zaman degree kat UPM. Aku rindu budak2 BSPT yang best. Rindu semuanya. Sangat!


MAHA 2010 juga x ketinggalan. Cekal meredah lautan manusia. Fall in love with agric since I was doing Agribusiness during my study. Ohhh~~ Entah bila dapat get involve dengan agric lagi.

kami naik tram ni. x larat nak jalan jauh2 dek panas mentari.

durian! maveles. saya dan bedah si kepochi.

saya dan azie bambam. hehe.. kenal x siapa tengah2 tu? chef Florence yg selalu kat rancangan masak2 tuh.


Mood x berapa nak betul bila aku sakit. Jangan buat hal. Kepala otak pun blur. Sabar lah wahai Farah. Ohh ye, Salam Maalhijrah untuk semua umat Islam. Semoga mendapat keberkatan dariNya. Amin.

3 comments:

e5 said...

banyak sangat aktiviti tu....

eiela said...

patut la demam, active sgt rupanya, jgn lupa makan ubat.

Latest Entri :
Salam Maal Hijrah 1432H

faRahAdILa said...

e5: aah mmg byk. tp syok la jugak. :)

eiela: demam dh ok. alhamdulillah. thanx 4 the concern. :)