Wednesday, July 27, 2011

Wordless Wednesday #2

nak! anyone?? :)

8 comments:

-Aida Ismail- said...

same post ngn epol lah!wow!

faRahAdILa said...

epol pegi tgk bola, aku nak baju bola. x sama. hahaha. da, blanja aku tshirt ni. keh2

-Aida Ismail- said...

haha..ritu ak tgok MHI,ally kasi free kat abby fana baju nih tau..aku blanja?ko la blnja aku..hehe

faRahAdILa said...

kalo yg ori, mahal kot. aku nk cari yg x ori punya. hehee. bestnya dpt free!!!

Harith Z. said...

xori? 10 dah dapat. mase aku g tgk liverpool aku, malam before game aku g rayau kat uptown. sbb dah janji ngan member, macam mane sayang kat liverpool, aku kene pakar jersi malaysia gak.

adik akunye jersey liverpool, short-sleeve RM10. akunye cm gambar ni tp long-sleeve 15. terkejut aku. mmg betul la, demand tinggi, tp sbb kejar bilangan sale, better turun harge. habes jugak stock and dpt sv cost simpan inventory!

faRahAdILa said...

harith!! pls, kalau ko jalan2 kt uptown ke downtown ke atau mana2 sahaja, kalao ko nampak jersi cmni, belikan 1 pls! nanti aku bayar kt ko la. hehehe. nak sgt! tp xnk beli mahal2. as long as it is comfort and the price is reasonable. thank you!!

Harith Z. said...

kt sane xde ke? cam pelik je kat sane xde yg murah. bile nk dtg kl? boleh pergi together-gether.
xpon sape yg ko knal, yg ade kat kl dan akan balik raye nnt kt tempat ko

faRahAdILa said...

aku x sure kat cni ade ke x, kalo tgk random, macam kurang. if ada pun, mebi dlm rm25 cmtu. lgpun aku jrg merayap dah. okeh ble2 nti pegi together2. heheh