Friday, July 30, 2010

Apekah?

salam


Masih cinta pada bidang yang aku belajar dahulu. Rasa teruja bila tengok web Sime Darby, IOI, Genting plantation. Padahal x pernah terlintas dalam kepala nak ambil benda2 yang kait mengait pertanian before this.


Bila orang tanya apa tu PERNIAGAANTANI @ Agribusiness? aku cakap belajar pasal Pertanian dengan Perniagaan. Aku cerita lebih2 kang, kau malas dengar pulak. Tak pun, aku cakap je 'Pertanian adalah Perniagaan'. haha.


Kalau kita kena buat/ kerja benda yang kita x minat, macam mana eh? Hoho. Apa rasa kalau kita kena buat benda dengan hati yang berbelah bagi?


Ohh ye, happy belated birthday kepada manusia ini.



Adik aku. Hampir semua orang yang x kenal kami, akan kata dia adalah abang aku. Dulu kau sakit, ayah dengan ibu banyak berkorban. Kalau aku ingat balik semua tu, sebak beb. Kau jangan sakit lagi. Aku doakan kau sihat selalu. Migrain datang tu kau makan lah ubat, tidur dalam bilik gelap2 macam kau selalu buat. May Allah bless u bro!

3 comments:

En iLham said...

selamat hari lahir jugak kepada adik ko yang tersayang
moga panjang umur dan murah rezeki lah hendaknye yer

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

tingginye adik ko!!! nmpak mcm abg ko. hahaha

faRahAdILa said...

syamil: tq

pani: tinggi melangit. eh x la tinggi sgt. standard tinggi lelaki. heheh. aku ske org igt die abg aku psl tu adlh bukti aku nmpk muda. hak2