Thursday, August 12, 2010

nasib baik

salam


semua bloggers dah ucap Selamat Berpuasa. aku x ucap lagi ye? okeh, selamat berpuasa ye kawan2 semua. bila time sahur untuk 1st day Ramadhan, tiba2 aku terfikir, dah 4 tahun aku x sahur 1st Ramadhan dengan family. dan pagi tu ibu kejut aku bangun sahur, pastu terfikir lak nasib baiklah aku belum accept mana2 offer yang jauh2. kalau x, sure aku dah tertonggeng. haha. macam dalam novel 'Untuk Awak Teja Aulia', Aulia kata dia bukan anak manja, tapi dia berat hati untuk berjauhan dengan keluarga. itulah dia.


dan diri sendiri patut bangga kerana 4 tahun belajar di luar negeri kelahiran sendiri. oh ye, bukan luar negara ye. haha. ok lah Selamat Berpuasa semua.

;)

7 comments:

♥ p a A n i ♥ said...

slmt berposerrrr hehehehee. tingat bukak pose dgn ko dlu :D

En iLham said...

selamat berpuasa jugak fara
senang2 kalau weekend datanglah serdang ni
boleh kita bukak pose same2
esok besday azi
mesti die sedih ko takde nak celebrate besday ngan die. huhu

faRahAdILa said...

pani: bilik ko kot plg bising waktu berbuka. semua yg kecoh2 ade kt ctu. rinduu lar. teringat si zaza ckp "nk H2o!" aku igt nk ape r, lampi lak tym tu. rupanya nk air! kahkahkah


syamil: hoho.. mcm x senang la gamaknya. aku dh kje dgn ayh aku skrg.

Hamzah Ian said...

salam ramadhan oeh...

nice blog u got here

faRahAdILa said...

hamzah ian: thanx. salam ramadhan juga. :)

epol said...

ok lah tu dpt upm..leh gak jual jagung..hehe

*jgn le kamu tertonggeng dan slamat berpuasa lol

faRahAdILa said...

epol: haha, x abis2 jagung ko ye. x tertonggeng lah sbb dpt buka kt rumah dgn best nya. hehe.. beb, gudluck 4 ur master keh!