Saturday, November 13, 2010

Looser!

Salam

Sehari dua kepala macam biol sekejap2. Stress, kena buat benda yang kita tak berapa nak minat. Rindu untuk bergembira dengan member2 pun ye. Pengubatnya, nasi untuk tenaga dan meet up ramai2 sebagai penawar hati yang macam dah kelam. Bercerita, bergelak ketawa, tu lah ubat bila hati rasa kelam selain sujud kepada Yang Esa. That is what friends for. Kerana itu jugalah aku tak berani untuk duduk jauh dari area Serdang as aku adalah seorang yang tidak sukakan kesunyian apatah lagi kebosanan terlampau.


 

Duduk area KL kang, jiwa lagi serabot! Bangunan semata. X mau ah! Paling jauh pun aku boleh adapt, area Sg. Besi. Heh, tadi pegi tournament netball (between KL branch) kat Maybank Academy, Bangi. Aku jadi reserve je pasal jari kelingking sudah terpelengot lalu bengkak terkena bola ketika training. Bongek sungguh. X penah2 kena macam tu. Adakah sebab dah lama sangat x pegang bola? Looser kau Farah! Haha! Paling x leh blah, CAC FT lagi looser! Kena balun dengan Setapak branch 17-1. Kena balun dengan Bangsar branch, 15-0! Kahkah.. x pe lah, juz 4 fun kan? Rilek sudeyh~ Pasnih Bedah ajak pergi meronggeng dekat Mines. Mengisi masa bosan bersama. Sweet x? oh jangan bilang aku lesbo plak!


 

Ok dah. Nak pegi mandi, basuh kain. Cau cin cau.

2 comments:

epol said...

ahhaha..agak loser gak..takpe2 ade alasan jari ko tepeleot..ko kan star

faRahAdILa said...

mmg loser. seb baik aku x men. kre x lah looser sgt. haha.. hoit, star haepnya.. jari terpeleot suda..