Tuesday, July 12, 2011

i love u, i miss u.

certain orang geli bila kita cakap i love u, i miss u, i want to hug u, or what ever yang ada unsur romantik. especially lelaki lah. bila perempuan ke perempuan mengucapkan i love u, bagi diorang macam euuwww. gedik hape perempuan ni. yela, aku faham, kalau lelaki cakap i love u dekat lelaki, mereka serta merta akan dilabel gay boy. yeke? haha. i think so. tapi tidak bagi perempuan, i love u dari perempuan kepada perempuan jarang2 sesekali akan dituduh lesbian.

aku sendiri pun suka cakap i love u. esp kat kawan2 yang jiwa diorang pun type2 romantik dan sentimental lah. haha. contohnya siapa? Azi my ex-bedmate lah! paling selalu cakap, i love u, i love u more. i miss u, dan seangkatan dengannya. selalunya dekat mesej lah. sebab sekarang kalau ada pape prob contact thru mesej, kalau credit banyak, boleh call. haha. selain tu, Put! my ex classmate kat tigs. put memang type yang sangat penyayang. thats why la kot dia amik medic. dengan put, biasa nya kat twitter je lah.

geli? suka hati kau lah. haha

4 comments:

Syuhada said...

hehehe. normal lah kan perempuan, show love through words. :P

faRahAdILa said...

haha. tau xpa, girls kannn. :)

azi sweet said...

show u my <3!
love u lotssssssss!muahhhh ;)

faRahAdILa said...

mmmmuuahh kembali. ehehehe.